Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

2024 trendlerine uygun mimariye sahip evlerimiz fifty yılı aşkın bir ömre sahiptir. Evin ömrü kullanıma bağlı olarak değişmekle beraber dünyanın bu kalitede prefabrik ev üretimi yapan sayılı firmaları arasında yer alıyoruz.

Bununla beraber şık tasarımlar olması, müşterilerimizin tercihleri konusunda daha net kararlar vermesini de sağlamaktadır. Sadece hazır projeler değil, aynı zamanda siz değerli müşterilerimizin de projelerini yapma imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir değişiklik isterseniz de sıfileırdan çizim ve imalat olsun hiçbir sorun bulunmamaktadır.

Bu evler ruhsatlı ve plakalı olduğundan dolayı imar iznine tabi olmamaktadır ve araç sınıfında nitelendirilmektedir. Yine de bazı belediyeler prefabrik evler için özel izin tanımaktadır bu yüzden bununla alakalı belediyeye ya da bulunmuş olduğunuz şehirde ki mimarlık ofislerine prefabrik ev yapma ile alakalı detaylı bilgiyi sorabilirsiniz.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, modern-day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam prefabrik ev modelleri alanı sunar. three yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Small houselar tekerlekli römorklu ruhsatlı ve plakalı olduğunda imar izni olmadan arsada ikamet edip elektrik ihtiyacını güneş paneli ile su ihtiyacını depo ile çözebilen yapılardır. prefabrik ev fiyatları Bunlarında fiyatları 139.900 tl den başlamaktadır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada measurement yaptıracağınız ev ile ilgili beton planı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı prefabrik ev fiyatları daraltan çAlright yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Sadece tek katlı prefabrik ev fiyatları betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Kısa zamanda güvenli konut sahibi olma imkanı sunan prefabrik evlerin satın alma aşamalarını sizin için derledik;

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Dilerseniz, tek katlı veya iki katlı prefabrik evler yaptırarak prefabrik ev fiyatları daha fazla kullanım alanına sahip olabilirsiniz. Bu evler, çOkay sayıda odaya sahip olduğu gibi şık ve konforlu bir yaşam alanı da sunar.

Yeni nesil teknolojideki makinelerin kullanıldığı present day bant hatlarında prefabrik ev saatler içerisinde üretilmektedir.

Report this wiki page